Fara's

Posted on: @ 5:52 AM | 0 replied.

Friends . School .
[hover here]

Assalamualaikum , and hey fellow followers . Uhuks :3

*cough cough* Sudah berhabuk kita punya blog . *Hatchummmmm* Maafkan saya , ekekeke . Lols . Farah busy , sampai setahun tak jenguk blog ni . Kecian awak . Hehehe :3

Well actually , there's so many story yang farah nak cerita . But rasanya siapa je lah yang nak baca kan.. *pasrah . Haha kisah apa aku . Okay dipendekkan cerita , Im moving again! Haha , seriously , I can't wait . Duduk sini pun bukannya ada orang yang baik pun . Asyik kena buli je.. Mentang mentang itew comel . Haha :3

Awak , kalau kita dah minta maaf dekat orang tu but dia buat taktahu je ? Hmm . Sedangkan kita tak buat salah . Cuma beralah . Okay wtv ah . Gtg , tataaaa :*



Lots of love ,
FarahAthirah <3



« Newer Post / Older Post »